OVER ONS

Lees hier onder meer over ons bedrijf

Dit is wat we doen

Wij zijn een enthousiast bedrijf, die u graag van dienst wilt zijn. Bij ons staat aandacht, advies, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Vanuit deze visie willen en hopen wij u te adviseren op een originele manier. Wj helpen u graag bij het vinden van een passend product. Dat geldt zowel voor de promotie- & relatiegeschenken als voor de kerstpakketten. Tevens zijn bij de kerstpakketten allerlei varianten mogelijk.

Persoonlijk contact

 U kunt bij ons altijd terecht, zowel overdag als ’s avonds. Maak een afspraak dan kunnen wij onder het genot van een kopje koffie u ons assortiment laten zien en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard is het ook mogelijk dat de afspraak bij u op de zaak plaatsvindt.

Kerstpakketten

Wij hebben met zorg kerstpakketten en geschenken samengesteld volgens de laatste trends en aansprekende thema’s, maar dit doen wij al sinds 2014.


Wilt u liever zelf een kerstpakket of geschenk samenstellen? Ook dat is mogelijk binnen uw eigen budget. Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres en daarbij willen wij u graag adviseren en ontzorgen.


Wilt u meer weten? Maak een afspraak en bezoek onze showroom.

RIJK'S PROMO IN BEELD

RIJK'S PROMO IN BEELD

KOM MET ONS IN CONTACT

Meer weten over ons of onze producten? Stel ons dan een vraag via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.